De website van de gemeente Slochteren maakt gebruik van cookies - Meer informatie over cookies

www.slochteren.nl

Gemeente Slochteren
Postbus 13
9620 AA
T: (0598) 42 55 55
E: algemeen@slochteren.nl

"Het was een eer uw burgemeester te mogen zijn".

woensdag 12 juli 2017 Beste mensen, Ruim drie maanden geleden werd ik voorgedragen als kandidaat dijkgraaf van het waterschap Hunze en Aa’s. Wat volgde waren diverse reacties variërend...

Zoekresultaten

Wordt geladen...

"Het was een eer uw burgemeester te mogen zijn".

woensdag 12 juli 2017

Beste mensen,

Ruim drie maanden geleden werd ik voorgedragen als kandidaat dijkgraaf van het waterschap Hunze en Aa’s. Wat volgde waren diverse reacties variërend van verbazing “je ging toch mee naar Midden-Groningen?” tot dikke complimenten “echt een baan voor jou!” en alles wat daar tussen zit.
Allen overigens even hartelijk.

In de weken na de voordracht volgde het besef toch echt, er kwam een einde aan mijn burgemeesterschap in Slochteren. Bijna zes jaar na de benoeming in 2011 volgde gisteren het afscheid.

De afgelopen weken en gisteren tijdens de afscheidsreceptie heb ik velen van u de hand mogen schudden, dat was mooi. Als burgemeester heb ik altijd geprobeerd om op een nuchtere wijze invulling te geven aan het burgemeesterschap. Daarbij altijd de verbinding zoekend tussen de samenleving en het openbaar bestuur.

Als ik terugkijk op de afgelopen periode, dan kan ik alleen maar stellen dat ik een fantastische periode uit mijn leven afsluit. Samen met mijn vrouw Kiena wil ik u daarvoor danken. Uw warmte, oprechtheid en betrokkenheid maakten het een buitengewone eer om burgemeester van de gemeente Slochteren te mogen zijn.

Dank daarvoor en het ga u allen goed!
Geert-Jan ten Brink

FOTO 2 kaart

Zoeken

Laden...

Contact

Tel: (0598) 425555
Fax: (0598) 425550
E-mail: algemeen@slochteren.nl

Online melding openbare ruimte

Openingstijden en overige contactgegevens

Cultuurportal Slochteren

02 Cultuurportal 267 x56

VVV

01. VVV Slochteren 267 x 56

Afspraak maken

Banner afspraak