De website van de gemeente Slochteren maakt gebruik van cookies - Meer informatie over cookies

www.slochteren.nl

Gemeente Slochteren
Postbus 13
9620 AA
T: (0598) 42 55 55
E: algemeen@slochteren.nl

Jong Goud Slochteren ontvangt internationale jongeren in een ‘Perfect World’

maandag 14 augustus 2017 Met veel enthousiasme ontvangt Jong Goud Slochteren, samen met Jongerenwerk Slochteren, jongeren uit Finland, Polen en Kroatië in hun gemeente. Van 19 tot en met...

Zoekresultaten

Wordt geladen...

Jong Goud Slochteren ontvangt internationale jongeren in een ‘Perfect World’

maandag 14 augustus 2017

Jong Goud Slochteren

Met veel enthousiasme ontvangt Jong Goud Slochteren, samen met Jongerenwerk Slochteren, jongeren uit Finland, Polen en Kroatië in hun gemeente. Van 19 tot en met 27 augustus gaan de jongeren werken met het thema: talentontwikkeling, onder de naam ‘Perfect world’. Voor de dertig buitenlandse studenten is een speciaal kampement gecreëerd in de Duurswoldhal in Slochteren. Vorig jaar deden de jongeren van Jong Goud Slochteren mee aan een eerste uitwisseling in Finland met als thema ‘Feel the rights’.

Er worden verschillende activiteiten georganiseerd, zoals het maken van een ‘Perfect world’ voor jongeren op het witte doek. Daarnaast bezoeken zij in deze week ook de ‘highlights’ van Slochteren en Nederland. Het bezoeken van de Fraeylemaborg en wadlopen zijn een kleine greep uit de vele activiteiten die zij gaan doen. Naast het thema staat de week ook in het teken van de spierziekte ALS. Als afsluiting van het bezoek wordt een expositie georganiseerd met de schilderijen van jongeren. Tijdens deze tentoonstelling is er gelegenheid om te doneren voor deze ziekte.

De expositie is op vrijdag 25 augustus van 16.30 tot 18.00 uur in de Duurswoldhal in Slochteren. Hierbij is ook gelegenheid een kijkje te nemen in het jongerenkamp en vragen te stellen over het project.

De uitwisseling wordt mede mogelijk gemaakt door Erasmusplus en Loket Leefbaarheid. De jongeren doen een oproep om de facebook- en instagrampagina van Jong Goud Slochteren in de gaten te houden voor leuke updates van het bezoek.

 

Zoeken

Laden...

Contact

Tel: (0598) 425555
Fax: (0598) 425550
E-mail: algemeen@slochteren.nl

Online melding openbare ruimte

Openingstijden en overige contactgegevens

Cultuurportal Slochteren

02 Cultuurportal 267 x56

VVV

01. VVV Slochteren 267 x 56

Afspraak maken

Banner afspraak