De website van de gemeente Slochteren maakt gebruik van cookies - Meer informatie over cookies

www.slochteren.nl

Gemeente Slochteren
Postbus 13
9620 AA
T: (0598) 42 55 55
E: algemeen@slochteren.nl

Storm in Slochteren

donderdag 5 oktober 2017 Het waait hard! Door de storm ontvangt de gemeente meldingen van losse takken, omgewaaide bomen en in een enkel geval onveilige situaties. Wij vinden het fijn dat u deze...

Zoekresultaten

Wordt geladen...

Storm in Slochteren

donderdag 5 oktober 2017

Het waait hard! Door de storm ontvangt de gemeente meldingen van losse takken, omgewaaide bomen en in een enkel geval onveilige situaties. Wij vinden het fijn dat u deze meldingen aan ons door geeft, de gemeente kan niet overal tegelijk zijn.

Gemeentelijke bomen
Momenteel zijn de collega’s van de buitendienst hard aan het werk om het veilig te houden op straat. Gevallen takken worden opgeruimd en gevaarlijke situaties worden veiliggesteld. De gemeente is alleen verantwoordelijk voor bomen op openbaar terrein.

Particuliere bomen
Valt een boom uit uw eigen tuin op een gemeentelijke/niet-particuliere weg, dan bent u zelf verantwoordelijk voor het veilig stellen van de situatie en het opruimen nadien. 

Als er bij u een afvalroute wordt gereden verzoeken wij u de container na de leging zo snel mogelijk terug te plaatsen op eigen terrein. Denkt u ook even aan werkende buren, zij kunnen uw hulp goed gebruiken.

Zoeken

Laden...

Contact

Tel: (0598) 425555
Fax: (0598) 425550
E-mail: algemeen@slochteren.nl

Online melding openbare ruimte

Openingstijden en overige contactgegevens

Cultuurportal Slochteren

02 Cultuurportal 267 x56

VVV

01. VVV Slochteren 267 x 56

Afspraak maken

Banner afspraak