De website van de gemeente Slochteren maakt gebruik van cookies - Meer informatie over cookies

www.slochteren.nl

Gemeente Slochteren
Postbus 13
9620 AA
T: (0598) 42 55 55
E: algemeen@slochteren.nl

Tijdelijk gebruik van 't Olderloug

vrijdag 30 juni 2017 In afwachting van een nieuwe invulling staat 't Olderloug in Slochteren al weer enige tijd leeg. Eigenaar Woonzorg Nederland heeft Carex Groningen, een bekende leegstandsbeheerder...

Zoekresultaten

Wordt geladen...

Tijdelijk gebruik van 't Olderloug

vrijdag 30 juni 2017

In afwachting van een nieuwe invulling staat 't Olderloug in Slochteren al weer enige tijd leeg. Eigenaar Woonzorg Nederland heeft Carex Groningen, een bekende leegstandsbeheerder die voor veel gemeentes en corporaties in de provincie werkt, gevraagd ’t Olderloug tijdelijk in beheer te nemen. Hiermee krijgt het gebouw een zinvolle invulling die de leefbaarheid ten goede komt. Carex brengt al 25 jaar de vraag naar betaalbaar onderdak en tijdelijk beschikbare woon- of werkruimte bij elkaar. Gestreefd wordt naar een invulling die past bij het gebouw en de buurt. Naast tijdelijke bewoning biedt Carex in ’t Olderloug straks ook ruimte voor buurtinitiatieven waar geen (betaalbare) plek voor is.

Naar verwachting zullen begin juli de eerste gebruikers hun intrek nemen in het gebouw.

Ondertussen gaat de zoektocht naar een structurele toekomstbestendige invulling onverminderd door. Woonzorg Nederland is hierover ook in gesprek met een partij. De tijdens de informatieavond aangedragen ideeën vormen een goede basis. Hierover zal t.z.t. door Woonzorg worden gecommuniceerd.

Zoeken

Laden...

Contact

Tel: (0598) 425555
Fax: (0598) 425550
E-mail: algemeen@slochteren.nl

Online melding openbare ruimte

Openingstijden en overige contactgegevens

Cultuurportal Slochteren

02 Cultuurportal 267 x56

VVV

01. VVV Slochteren 267 x 56

Afspraak maken

Banner afspraak