De website van de gemeente Slochteren maakt gebruik van cookies - Meer informatie over cookies

www.slochteren.nl

Gemeente Slochteren
Postbus 13
9620 AA
T: (0598) 42 55 55
E: algemeen@slochteren.nl

Bekendmakingen

In de kolom aan de linkerkant van de pagina vind u alle bekendmakingen van de afgelopen periode, gesorteerd op type. Bij het selecteren van een bekendmaking die gaat over een bepaald dorp zal de pagina...

Zoekresultaten

Wordt geladen...

Bekendmakingen

In de kolom aan de linkerkant van de pagina vind u alle bekendmakingen van de afgelopen periode, gesorteerd op type.

Bij het selecteren van een bekendmaking die gaat over een bepaald dorp zal de pagina openen binnen het dorpsplein van het betreffende dorp. Op het dorpsplein ziet u in de rechter kolom dan alle overige bekendmakingen die over dat bepaalde dorp gaan.

Wanneer de bekendmaking over een bepaalde locatie in het dorp gaat zal aan de rechterkant van de pagina een kaartje worden getoond. Het kaartje toont ongeveer de locatie.

E-mailservice bekendmakingen

Via de gratis E-mailservice van overheid.nl kunt u zich snel en makkelijk laten informeren over aangevraagde en verleende kapvergunningen, bouwvergunningen en dergelijke.

In de praktijk werkt de e-mailservice als volgt: u maakt een profiel aan op basis van de postcode waar u woont of waar uw bedrijf is gevestigd. Vervolgens kiest u de *straal waarbinnen u de bekendmakingen wilt ontvangen. Ook kunt u aangegeven van welke overheden (provincie, waterschappen en gemeenten) u de bekendmakingen wilt ontvangen en als laatste welke type bekendmakingen.

U kunt zich aanmelden voor deze e-mailservice via www.overheid.nl.

* Bij evenementen kan het effect op de omgeving groter zijn dan de directe omgeving van het evenement. Bij het invullen van een straal van 250 meter rondom uw woning krijgt u wellicht geen melding over een evenement met veel bezoekers op 300 meter afstand.

Zoeken

Laden...

Contact

Tel: (0598) 425555
Fax: (0598) 425550
E-mail: algemeen@slochteren.nl

Online melding openbare ruimte

Openingstijden en overige contactgegevens

Cultuurportal Slochteren

02 Cultuurportal 267 x56

VVV

01. VVV Slochteren 267 x 56

Afspraak maken

Banner afspraak