De website van de gemeente Slochteren maakt gebruik van cookies - Meer informatie over cookies

www.slochteren.nl

Gemeente Slochteren
Postbus 13
9620 AA
T: (0598) 42 55 55
E: algemeen@slochteren.nl

Werken bij de gemeente Slochteren

Ben jij die teamplayer met verantwoordelijkheidsgevoel? Sta jij open voor andere meningen en ideeën? Ben jij betrouwbaar en durf je risico’s te nemen? Werken bij de gemeente Slochteren is gericht...

Zoekresultaten

Wordt geladen...

Werken bij de gemeente Slochteren

Ben jij die teamplayer met verantwoordelijkheidsgevoel? Sta jij open voor andere meningen en ideeën? Ben jij betrouwbaar en durf je risico’s te nemen?

Werken bij de gemeente Slochteren is gericht op samenwerking met ruimte voor eigen initiatieven. De lijnen naar het bestuur en het managementteam zijn kort waardoor slagvaardig werken mogelijk is en waar dit ook gewaardeerd wordt. Er heerst een goede sfeer waarin medewerkers zichzelf kunnen ontplooien.

Werken in Slochteren is ook werken aan je eigen toekomst. We hebben veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. Een persoonlijk ontwikkelingsplan met eigen opleidingsbudget staat daarbij centraal. Onze primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn goed: een passend salaris met de mogelijkheid tot persoonlijke bevordering, gratificaties en flexibele beloningen. Een reiskostenregeling voor woon-werkverkeer of fietsenplan, collectieve ziektekostenregeling en een stevige eindejaarsuitkering.

Per 1 januari 2018 vormen de gemeenten Hoogezand-Sappemeer, Menterwolde en Slochteren de nieuwe gemeente Midden-Groningen.

De gemeente ligt centraal in de provincie Groningen en heeft via de A7, de N33, het spoor en de waterwegen uitstekende verbindingen met Duitsland en de andere delen van ons land. De opgaven voor de nieuwe gemeente zijn groot. Door de opschaling kunnen we deze beter oppakken. De nieuwe gemeente zal qua omvang de zesde gemeente van Noord-Nederland zijn. Dat geeft strategisch gezien een andere positie dan de afzonderlijke 3 gemeenten nu innemen, met een ander bestuurlijk partnerschap. Het is onze uitdaging om inwoners, bedrijven en instellingen in Midden-Groningen door die andere schaal en positie meer mogelijkheden tot ontplooiing te bieden.

De nieuwe gemeente heeft ruim 60.000 inwoners en gezamenlijk hebben de drie huidige gemeenten nu ongeveer 550 medewerkers.

De toekomstige gemeente Midden-Groningen heeft, met dank aan allerlei deelnemers vanuit de bevolking, bedrijfsleven en organisaties, een Kompas voor de nieuwe gemeente met als titel “Samen kom je verder”. Dit is onze strategische visie. Het toekomstbeeld dat duidelijk naar voren komt is dat van een gemeente met een vitale gemeenschap van 25 zelfredzame, actieve dorpen en wijken, waar mensen met plezier wonen, elkaar kennen en samen werken aan de toekomst. Drie bouwstenen staan centraal in het Kompas: groots in kleinschaligheid, ieder mens telt en economie van de toekomst. De gemeente laat zich vooral kennen als bondgenoot: in alle rollen van de gemeente zijn wij een partner waarmee gezamenlijke doelen worden gerealiseerd. Het Kompas is de leidraad voor de organisatieontwikkeling, zowel in de bedrijfsvoering als in de dienstverlening.

 

Zoeken

Laden...

Contact

Tel: (0598) 425555
Fax: (0598) 425550
E-mail: algemeen@slochteren.nl

Online melding openbare ruimte

Openingstijden en overige contactgegevens

Ommelander Rekenkamer

Ommelanderrekenkamer267x56

Waterschap Hunze & Aa's

06 Waterschap-Hunze en Aas

Provincie Groningen

15. Provincie Groningen