De website van de gemeente Slochteren maakt gebruik van cookies - Meer informatie over cookies

www.slochteren.nl

Gemeente Slochteren
Postbus 13
9620 AA
T: (0598) 42 55 55
E: algemeen@slochteren.nl

Bestemmingsplan Harkstede, Eilandrijk 3A

De raad van Slochteren heeft in zijn vergadering van 20 december 2012 het bestemmingsplan Harkstede, Eilandrijk 3A vastgesteld. Het plan omvat de realisatie van een woonlocatie met 26 vrijstaande woningen...

Zoekresultaten

Wordt geladen...

Bestemmingsplan Harkstede, Eilandrijk 3A

De raad van Slochteren heeft in zijn vergadering van 20 december 2012 het bestemmingsplan Harkstede, Eilandrijk 3A vastgesteld. Het plan omvat de realisatie van een woonlocatie met 26 vrijstaande woningen aan de zuidzijde van de Hoofdweg ten noordwesten van de bestaande woonlocaties Eilandrijk fase 2 en 3 in Harkstede alsmede de afronding van de ontsluiting van deze bestaande eilanden. Gelijktijdig met het bestemmingsplan heeft de raad ook het exploitatieplan Harkstede, Eilandrijk 3A vastgesteld.

Naar aanleiding van het ontwerpbestemmingsplan zijn zienswijzen ingediend. De zienswijzen hebben geleid tot enkele aanpassingen van het bestemmingsplan. Het plan is gewijzigd vastgesteld. De zienswijzen en de aanpassingen staan vermeld in de Nota Zienswijze, Commentaar en Wijziging (Nota ZCW).

Het vastgestelde bestemmingsplan kunt u tijdens openingstijden inzien in het publiekscentrum van het gemeentehuis te Slochteren. Tevens is het plan te raadplegen via de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl onder NL.IMRO.0040.bp00013-41vg. Door hier te klikken wordt u direct doorverwezen naar het bestemmingsplan met alle bijbehorende stukken.

Enkele stukken zijn hier ook direct als PDF te downloaden:

Besluit Hogere grenswaarde Harkstede Eilandrijk 3a (pdf)

Nota Zienswijzen Commentaar en Wijziging (pdf)

Overzicht wijzigingen bestemmingsplan en exploitatieplan Eilandrijk 3A (pdf)

Exploitatieplan Eilandrijk 3A ontwerp (pdf)

Exploitatieplan Eilandrijk 3A definitief (pdf)

Zoeken

Laden...

Contact

Tel: (0598) 425555
Fax: (0598) 425550
E-mail: algemeen@slochteren.nl

Online melding openbare ruimte

Openingstijden en overige contactgegevens

Bestemmingsplan Harkstede, Eilandrijk 3A

kaart