De website van de gemeente Slochteren maakt gebruik van cookies - Meer informatie over cookies

www.slochteren.nl

Gemeente Slochteren
Postbus 13
9620 AA
T: (0598) 42 55 55
E: algemeen@slochteren.nl

Bestemmingsplan Kleine kernen (o.a. Lageland) - onherroepelijk

De raad van Slochteren heeft in zijn vergadering van 22 april 2010 het bestemmingsplan Kleine kernen gewijzigd vastgesteld. Het plan omvat de kernen Overschild, Tjuchem, Lageland (uitsluitend het gedeelte...

Zoekresultaten

Wordt geladen...

Bestemmingsplan Kleine kernen (o.a. Lageland) - onherroepelijk

De raad van Slochteren heeft in zijn vergadering van 22 april 2010 het bestemmingsplan Kleine kernen gewijzigd vastgesteld. Het plan omvat de kernen Overschild, Tjuchem, Lageland (uitsluitend het gedeelte ten noorden van het Slochterdiep), Woudbloem en de Borgweg (uitsluitend het gedeelte dat onder Scharmer valt).

Na afloop van de beroepstermijn is het plan op 16 juli 2010 in werking getreden en onherroepelijk geworden.

Het bestemmingsplan ligt tijdens openingstijden voor een ieder ter inzage in het publiekscentrum van het gemeentehuis te Slochteren. Tevens is het plan digitaal raadpleegbaar op de gemeentelijke website. Door hier te klikken wordt u direct doorverwezen naar het onherroepelijke bestemmingsplan. Er is inmiddels ook een partiële herziening van dit bestemmingsplan vastgesteld. U moet dit bestemmingsplan dus in samenhang met de partiële herziening lezen.

N.b. Dit bestemmingsplan is op onderdelen gewijzigd door de gedeeltelijke herziening van 2013. Die delen van dit bestemmingsplan zijn daarom niet meer van toepassing. Een volledig integrale tekst van beide plannen vindt u hier.

Zoeken

Laden...

Contact

Tel: (0598) 425555
Fax: (0598) 425550
E-mail: algemeen@slochteren.nl

Online melding openbare ruimte

Openingstijden en overige contactgegevens