De website van de gemeente Slochteren maakt gebruik van cookies - Meer informatie over cookies

www.slochteren.nl

Gemeente Slochteren
Postbus 13
9620 AA
T: (0598) 42 55 55
E: algemeen@slochteren.nl

Bestemmingsplan Meerstad-Zuid (voorontwerp)

Voor het gebied in Harkstede tussen Hoofdweg, Borgsloot en Bieleveldslaan zijn we bezig het bestemmingsplan te herzien. We brengen de bestemmingsplannen die daar gelden weer bij de tijd. Er zitten geen...

Zoekresultaten

Wordt geladen...

Bestemmingsplan Meerstad-Zuid (voorontwerp)

Voor het gebied in Harkstede tussen Hoofdweg, Borgsloot en Bieleveldslaan zijn we bezig het bestemmingsplan te herzien.  We brengen de bestemmingsplannen die daar gelden weer bij de tijd. Er zitten geen grote nieuwe ontwikkelingen in het plan. We sluiten nieuwe ontwikkelingen in de toekomst niet uit, maar daar zal dan een nieuw plan voor nodig zijn. We leggen nu alleen de situatie opnieuw vast.

We hebben een voorontwerp van het bestemmingsplan gemaakt. Daar kunt u op reageren. De inspraakperiode loopt van donderdag 17 april tot en met woensdag 28 mei. In die periode kunt u het plan inzien in het publiekscentrum van het gemeentehuis. U kunt het plan ook raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl. Door hier te klikken wordt u direct doorverwezen naar het plan met alle bijbehorende stukken.

In de inspraakperiode kunt u schriftelijk reageren bij het college van burgemeester en wethouders, postbus 13, 9620 AA in Slochteren. Vermeldt u daarbij dat het gaat om het bestemmingsplan Meerstad-Zuid, met de code NL.IMRO.0040.bp00033-21vo.

Op 8 mei houden wij een inloopbijeenkomst in het gemeentehuis. Er is geen vast programma, u kunt binnenlopen tussen 16.00 en 19.00 uur. U kunt vragen stellen en eventuele wensen over uw perceel bespreken met de aanwezige medewerkers.

Kunt u dan niet en wilt u toch iets bespreken? Of wilt u iets meer tijd inruimen voor een gesprek? Dan kunt u een afspraak maken met Koos Jullens, via telefoonnummer 0598 42 55 55.

Zoeken

Laden...

Contact

Tel: (0598) 425555
Fax: (0598) 425550
E-mail: algemeen@slochteren.nl

Online melding openbare ruimte

Openingstijden en overige contactgegevens