De website van de gemeente Slochteren maakt gebruik van cookies - Meer informatie over cookies

www.slochteren.nl

Gemeente Slochteren
Postbus 13
9620 AA
T: (0598) 42 55 55
E: algemeen@slochteren.nl

Bestemmingsplan Siddeburen, De Weerterij - onherroepelijk

De raad van Slochteren heeft in zijn vergadering van 28 april 2011 het bestemmingsplan Siddeburen, De Weerterij ongewijzigd vastgesteld. Het plan omvat omvat de ontwikkeling van woningbouw voor het...

Zoekresultaten

Wordt geladen...

Bestemmingsplan Siddeburen, De Weerterij - onherroepelijk

De raad van Slochteren heeft in zijn vergadering van 28 april 2011 het bestemmingsplan Siddeburen, De Weerterij ongewijzigd vastgesteld. Het plan omvat omvat de ontwikkeling van woningbouw voor het gebied ten zuiden van de kern Siddeburen, globaal gevormd door de provinciale weg N387, de woningbouw op locatie Traas, de woningbouw aan de zijlaantjes van de Hoofdweg en de begraafplaats met laan. De Stichting woningbouw Slochteren heeft het voornemen een wooncentrum met 24 zorgwoningen voor gehandicapten (ter vervanging van De Deel), 34 zorgappartementen voor ouderen, 14 twee-onder-een-kapwoningen (levensloopbestendig) en 18 vrijstaande woningen te realiseren.

Na afloop van de beroepstermijn is het plan op 23 juni 2011 in werking getreden en onherroepelijk geworden.
Er is geen beroep ingesteld tegen het bestemmingsplan.

Het bestemmingsplan ligt tijdens openingstijden voor een ieder ter inzage in het publiekscentrum van het gemeentehuis te Slochteren. Tevens is het plan digitaal raadpleegbaar op de landelijke voorziening, www.ruimtelijkeplannen.nl. Door hier te klikken wordt u direct doorverwezen naar het onherroepelijke bestemmingsplan.

Zoeken

Laden...

Contact

Tel: (0598) 425555
Fax: (0598) 425550
E-mail: algemeen@slochteren.nl

Online melding openbare ruimte

Openingstijden en overige contactgegevens

Bestemmingsplan Siddeburen, De Weerterij - onherroepelijk

kaart