De website van de gemeente Slochteren maakt gebruik van cookies - Meer informatie over cookies

www.slochteren.nl

Gemeente Slochteren
Postbus 13
9620 AA
T: (0598) 42 55 55
E: algemeen@slochteren.nl

Trouwen in Slochteren

De trouwlocatie in de gemeente Slochteren is de Fraeylemaborg. Het is een uitstekende keuze om daar te trouwen of uw partnerschap te laten registreren. Het is ook voor mensen van buiten de gemeente mogelijk...

Zoekresultaten

Wordt geladen...

Trouwen in Slochteren

Fraeylemaborg 540

De trouwlocatie in de gemeente Slochteren is de Fraeylemaborg. Het is een uitstekende keuze om daar te trouwen of uw partnerschap te laten registreren. Het is ook voor mensen van buiten de gemeente mogelijk om op deze prachtlocatie in het huwelijksbootje te stappen of een partnerschap te laten registreren.
Om uw huwelijk zo goed mogelijk te laten verlopen valt er van tevoren veel te regelen. Daar willen wij u graag bij helpen.

Buitengewoon ambtenaar burgerlijke stand

Het is mogelijk zelf uw voorkeur voor een bepaalde ambtenaar van de burgerlijke stand aan te geven. De gemeente Slochteren heeft vier buitengewone ambtenaren van de burgerlijke stand. Dit zijn beëdigde ambtenaren, die de huwelijken voltrekken of de partnerschappen registreren. Als u geen voorkeur heeft wijzen wij u zelf een ambtenaar toe.
Het is mogelijk om vooraf een gesprek te hebben met de ambtenaar van de burgerlijke stand. De ambtenaar van de burgerlijke stand neemt enkele weken voor de huwelijksdag zelf contact met u op. Wij  wensen u succes met de voorbereidingen!


Wij adviseren u om bij trouwplannen telefonisch contact op te nemen met  de backoffice Publiekszaken; telefoonnummer 0598-42 55 55. Of kom langs in het publiekscentrum.
Het publiekscentrum is geopend van maandag tot en met vrijdag van 09:00 - 12:00 uur en op woensdag van 13:30 - 19:30 uur.

Meer informatie over de Fraeylemaborg vindt u  op www.fraeylemaborg.nl

Zoeken

Laden...

Contact

Tel: (0598) 425555
Fax: (0598) 425550
E-mail: algemeen@slochteren.nl

Online melding openbare ruimte

Openingstijden en overige contactgegevens

VVV

01. VVV Slochteren 267 x 56

Centrum voor Jeugd en Gezien

13. CJG 267 x 56

Cultuurportal Slochteren

02 Cultuurportal 267 x56