De website van de gemeente Slochteren maakt gebruik van cookies - Meer informatie over cookies

www.slochteren.nl

Gemeente Slochteren
Postbus 13
9620 AA
T: (0598) 42 55 55
E: algemeen@slochteren.nl

Werk & Inkomen

Als u zonder werk zit, kan de gemeente mogelijk helpen. Wij bieden ondersteuning bij het vinden van werk. Eventueel kunt u een bijstandsuitkering aanvragen. Mensen met een laag inkomen kunnen gebruikmaken...

Zoekresultaten

Wordt geladen...

Werk & Inkomen

Als u zonder werk zit, kan de gemeente mogelijk helpen. Wij bieden ondersteuning bij het vinden van werk. Eventueel kunt u een bijstandsuitkering aanvragen.

Mensen met een laag inkomen kunnen gebruikmaken van bijzondere bijstand, stimuleringsfonds, langdurigheidstoeslag en de collectieve aanvullende ziektekostenverzekering.

Hieronder leest u er alles over. Wordt uw vraag niet beantwoord? Neem dan contact op met de Unit Inkomen en Voorzieningen van het Bedrijf voor Werk, Re-integratie en Inkomen (Bwri) van de gemeenten Hoogezand-Sappemeer en Slochteren. U kunt op werkdagen van 08.30 tot 09.30 uur en van 13.30 tot 14.30 uur bellen met 0598 37 37 00. Het e-mailadres is inkomenvoorzieningen@bwri.nl.

Voor vragen over het stimuleringsfonds kunt u contact opnemen met het publiekscentrum van de gemeente Slochteren. Dit geldt ook voor eenvoudige vragen over werk en inkomen.

Nieuws

Bijstand

Minimaregelingen

Overige

Zoeken

Laden...

Contact

Tel: (0598) 425555
Fax: (0598) 425550
E-mail: algemeen@slochteren.nl

Online melding openbare ruimte

Openingstijden en overige contactgegevens